Assortiment

Assortiment1

ASSORTIMENT

Topic Flowers levert een breed assortiment aan bloemen en planten. Elke week wordt er op de bloemenveiling in Rijnsburg met alle zorg het best mogelijke assortiment samengesteld. Van snijbloemen tot decoratiegroen en van potplanten tot perkgoed. Alles dagvers!

INKOOP

Topic Flowers heeft ruim 25 jaar aan inkoopervaring en weet als geen ander waar op gelet moet worden bij het inkopen van bloemen en planten. Elke week wordt het aanbod zorgvuldig bekeken waardoor alleen de best mogelijke kwaliteit wordt ingekocht. Indien nodig worden de bloemen en planten direct ingekocht bij de kweker. Door het grote netwerk aan kwekers van Topic Flowers kunnen wij snel schakelen, gemakkelijk inkopen en een ruim assortiment aan onze klanten aanbieden.

Klok-rijnsburg1
Bloemenjurk (deco)

DECORATIE

Naast het inkopen van bloemen en planten kunt u bij Topic Flowers ook terecht voor de decoratie en aankleding van uw feest of evenement. Met kleur en geur vormen wij uw aangelegenheid om tot een vrolijke bedoeling. Niks is ons te gek, wij horen dan ook graag wat uw wensen zijn!